Cautare

62103 de rezultate pentru "inmormantarea celor 4 tineri din mamaia" (4.64 secunde)
Bogdan Popescu, seful clinicii de neurologie de la Spitalul Clinic Colentina a vorbit la Interviurile Libertatea Live despre accidentul vascular cerebral la tineri.
Asta in timp ce strambatorii din nas, obisnuiti sa gandeasca doar din perspectiva structurilor anchilozate ale sulfanariei, isi freaca deja mainile cu satisfactie, privind spre “necunoscutii cu cas la gura“ ca spre niste victime sigure ale nestiintei umblarii pe ascunsele cai politichesti.
Curtea de Apel Craiova a inceput ieri judecarea apelului formulat de Ionut Zarnescu si Andreea Pera, dar si de procurorii DIICOT, impotriva unei hotarari a Tribunalului Dolj din martie, instanta care i-a condamnat pe cei doi tineri la cate sase luni de inchisoare cu suspendare pentru cultivare de droguri pentru consum propriu.
Banca Mondiala anunta inceperea inscrierilor pentru o noua serie a programului "The World Bank Young Professionals Program", prin care institutia financiara internationala recruteaza tineri profesionisti din toate tarile membre printre care si Romania.
Copii cu risc de orbire din cauza diabetului (Autoare: ... creste numarul tinerilor ce prezinta complicatii ale diabetului tip 1 Diabetul afecteaza un numar crescand de copii si tineri, avertizeaza Asociatia britanica a diabetului, pe baza unui studiu efectuat in Marea Britanie.
A fost dusa pe un camp si VIOLATA de 7 tineri. Agresorii au fost prinsi de politie O fata de 18 ani din judetul Vaslui a fost violata de 7 tineri intr-o masina pe un camp. ... Politistii au reusit in cele din urma sa-i prinda pe violatori.
Sedinta in care se prezinta Raportul asupra Strategiei Nationale de imbunatatire a situatiei romilor a fost intrerupta dupa discursul lui Traian Basescu de cativa tineri romi, care i-au imputat presedintelui apelativele la adresa unei jurnaliste,"tiganca imputita" sau "pasarica".
Senatorul Nicolae Moga a sustinut, in plenul Senatului din 29 Octombrie 2013, o declaratie politica cu titlul "INVESTITIA IN TINERET - BOGATIA SOCIETATII NOASTRE", pe care o puteti citi in continuare. ... Strategia europeana pentru tineri precizeaza ca principale obiective pe termen lung:
Omul modern justifica orice atitudine, incearca sa controleze exprimarea oricarui gest, dorind ca orice performanta a sa sa fie cunoscuta de cei din jur.
In plus pedistii le sugereaza conservatorilor trecuti de virsta de 50 de ani sa nu-i mai atraga in jocurile lor pe oamenii politici tineri, care nu au avut nici o legatura cu regimul comunist.
Imi doresc mult ca si anul acesta sa participe cat mai multi tineri valorosi, interesati de o cariera in administratia centrala!", scrie premierul Ponta. ... Programul din 2014 a reunit peste 160 de tineri raspanditi in toate ministerele si departamentele Executivului.
Puteti fi sigur ca aveti de-a face cu o Administratie americana si un Congres care doresc ca reformele dumneavoastra sa reuseasca dar si-a manifestat si interesul fata de evolutiile din Estul Europei. 4 Decembrie 1989 U.R.S.S.
Gabriela Antoniu) La 25 de ani de la Revolutia din decembrie '89, fostul presedinte al Romaniei, Ion Iliescu, spune ca schimbarea radicala de sistem cere timp, punctul final al Revolutiei fiind, in opinia sa, integrarea Romaniei in NATO si in UE.
In ziua de 2 noiembrie, Biserica Romano-Catolica ii pomeneste pe credinciosii raposati, in toate bisericile Arhidiecezei prin celebrarea unui requiem solemn pentru odihna vesnica a celor ce s-au intors in Casa Tatalui.
Institutul National de Statistica pune la dispozitia mass-media o serie de informatii prilejuite de aceasta zi, pe baza celor mai recente date disponibile.
Cu totii ne dorim o vacanta in una din tarile exotice ale acestei lumi. ... Alma Tours inseamna "turism facut din inima", cu pasiune.
Presedintele PNL Crin Antonescu (foto) a declarat sambata la Mamaia, in cadrul evenimentului "Crin pentru Tineri", ca va fi un presedinte pentru toti cetatenii romani indiferent de optiunea lor politica.
Cotrobaind deunazi prin valiza cu fluturi dintr-o boxa, am regasit un exemplar dintr-o revista din anul 1995, in care am publicat un interviu - fulminant pentru acea vreme-, cu Profesorul univ.
Problemele cu partenerii nu se sting de-a lungul acestui interval, ci par sa se complice din cauze minore. ... Zile norocoase â€" marti Zile fatidice â€" luni TAUR Duritatea limbajului este unul din motivele de luni pentru ruperea unor relatii pana acum stabile.
Cand spui Costel Torcea te gandesti, inevitabil, la marea performanta din culturism, palmaresul sau fiind unul demn de invidiat, caci cuprinde 19 titluri nationale, patru balcanice si doua medalii de bronz europene.
google-analytics.com